Handelsbetingelser for Krudtdillen

KRUDTDILLEN ApS
Egehegnet 281
2850 Nærum
E-mail: kontakt@krudtdillen.dk
CVR: 42686417

Der tages forbehold for fejl i priser, varebeskrivelser mv. samt for udsolgte/tilbagetrukne varer. 

Aldersgrænse

Der udleveres/overdrages intet konsumfyrværkeri til personer under 18 år.

Der udleveres/overdrages intet helårsfyrværkeri til personer under 15 år.

Rabatter

Rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter eller i forvejen nedsatte varer. Der vil automatisk blive givet den bedste tilgængelige rabat.

Betaling

Krudtdillen modtager online betalinger med; Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Maestro, ApplePay, GooglePay og Anyday.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare er afhentet, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når ordren er afgivet. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Krudtdillen benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre uvedkommende.

Krudtdillens egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Afhentning

Alle ordre kan afhentes i perioden 27. til 31. december.

Alle ordre kan afhentes indenfor følgende periode:
27. December kl. 10:00-20:00
28. December kl. 10:00-20:00
29. December kl. 10:00-20:00
30. December kl. 10:00-20:00
31. December kl. 10:00-17:00

Ved afhentning skal der fremvises gyldigt billedlegitimation på den person, der har lavet ordren. Kan der ikke fremvises dette vil ordren automatisk blive annulleret og afvist.

Alle ordre er klar til afhentning senest 1 time efter bestilling.

Der bliver ikke udleveret varer udenfor perioden 15. – 31. december i henhold til dansk lovgivning.

Der er kun mulighed for at vælge klik & afhent.

Forudbestilling

Ved forudbestilling opkræves handlen med det samme. Alle bestillinger er bundne og ydes ikke returret. Der bliver ikke refunderet ved forudbestillinger med minder der er en gyldig reklamation.

Levering

Der ydes ikke levering hos Krudtdillen. Dog kan man benytte vores klik & afhent.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Krudtdillen i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer ikke fragt og transportomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Krudtdillen dækker ikke returneringsomkostningerne.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

AR Multi service ApS
Egehegnet 281
2850 Nærum
E-mail: kontakt@krudtdillen.dk
CVR: 42686417

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Force majeure

KRUDTDILLEN ApS kan ændre alle varer på en ordre til erstatningsvarer i tilfælde af der er udsolgt eller mangelfuld levering fra leverandørens side af.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du afhenter ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men afhentes enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af afhentning af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig afhentning af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest returnere ordren 31/12. Meddelelsen skal gives pr. mail på . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du selv stå for omkostningerne og sørge for det overholder dansk gældende lovgivning:
KRUDTDILLEN ApS
Idrætsvej 21
3200 Helsinge

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte afhentning af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
– Eksplosive varer.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 31/12 efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind og overholder dansk lovgivning. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores mailkorrespondance.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens afhentning og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og senest 31 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.